Ik ben een toch wel gedreven, enthousiaste persoon (°04/12/1971), geboren en getogen in Sint-Gillis-Dendermonde.
In mijn vrije tijd richt ik mij, naast de zorg voor mijn gezin, vooral naar regionale, vriendschappelijke initiatieven. Zo ben ik actief betrokken als bestuurslid van ‘ZVC Marleen’, zet ik letterlijk en figuurlijk mijn schouders onder de culturele vereniging ‘Orde der Stalhouders van Sint-Gillis Dendermonde’, tracht ik af en toe mee te quizzen met ‘ZVC Marleen’, en ben beginnend imker.

Beroepshalve ben ik, naast mijn activiteiten in deze vennootschap, deeltijds actief als kwaliteitscoördinator van het OOOC Luein, een tak binnen agentschap Opgroeien.
De laatste jaren heb ik vooral veel aandacht en tijd besteed aan de benadering van 'nieuwe autoriteit', 'geweldloos verzet',  'waakzaam zorgen' en geweldloze communicatie. Ik ben tevens gebeten door de mindset van het  ‘oplossingsgericht' coachen. 

Mijn interesse in de aromatherapie deed mij een opleiding volgen bij CIAN en sindsdien ben ik begeesterd door de wonderlijke wereld van etherische oliën en hydrolaten. In die zin is er ook een deel binnen de vennootschap welke de aromatherapie verder opneemt (cfr.: Zie onder)

Ziezo, nu weet je een beetje mijn wandel, mijn weg… Ik heb er alleszins weer veel zin in! Jij ook? Werner 


NAGV op school

Opvoedingsondersteuning


De integrale aromatherapie