Ik ben maatschappelijk werker, opvoedingscoach en oplossingsgerichte coach voor kinderen, jongeren, ouders en volwassenen.

Ik ben geboeid door mensenlevens en ondersteun mensen die op zoek zijn, die zitten met zijnsvragen, die willen werken aan bepaalde doelen, die orde willen scheppen in een hoofd vol uitdagingen. Die mensen dat kan jij zijn, dat zijn volwassenen, jongeren, kinderen en gezinnen. 

In mijn praktijk werk ik vooral empowerend; zodat jij optimaal leert gebruik maken van je talenten en capaciteiten. Je verwerft terug controle op je omgeving en je eigen leven, je kritisch zelfbewustzijn wordt aangescherpt.

Ik ga heel graag met jou aan de slag om te komen tot wie je in essentie bent en om, vanuit de verbinding met alles in jou wat puur en authentiek is, krachtig en met zelfvertrouwen naar buiten te komen.

Ik ben adviserend, ondersteunend, motiverend, soms confronterend. Het liefst neem ik geen blad voor de mond en blijf ik zoeken naar de juiste manier om zaken te verwoorden, graag met een vleugje humor als het kan.

De laatste jaren was ik onderweg en gaandeweg ontdekte ik dat ik nergens hoef te zijn, dat de weg interessanter is dan het doel. Onderweg zijn is boeiend. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, op wandel met onze hond, drink ik koffietjes op gezellige plekjes, omring me met vrienden, droom weg bij reisplannen en kijk ik uit naar weekendjes in de Ardennen.

Ik beloof jou mijn inzet, een open blik… 

Meer

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker in 2003 en behaalde mijn diploma in de lerarenopleiding. Ik volgde diverse opleidingen, cursussen, lezingen en workshops om me te vervolmaken als coach.  Supervisie bij collega’s en overleg is voor mij ook een vorm van permanente professionele verrijking. 

Ik werk al jaren als vaste freelancer voor het VCOK, (Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang), voor hen geef ik vormingen en begeleid ik coachingtrajecten. 

Naast mijn werk als zelfstandige in bijberoep werkte ik 5 jaar in dienstverband bij Groep Intro (vormingswerk met diverse doelgroepen), 8 jaar in een CKG als gezinsbegeleidster en momenteel als maatschappelijk werker en teamcoach in een CLB.


Oplossingsgericht coachen

Opvoedingsondersteuning