Ik ben oplossingsgerichte coach en opvoedingscoach voor kinderen, tieners, adolescenten en hun ouders. 

Ik ben geboeid door mensenlevens en ondersteun mensen die op zoek zijn, die zitten met zijnsvragen, die doelgericht willen werken, die orde willen scheppen in een hoofd vol uitdagingen. Die mensen dat kan jij zijn!

In mijn praktijk werk ik vooral empowerend; zodat jij optimaal leert gebruik maken van je talenten en capaciteiten. Je verwerft meer grip op je omgeving en je eigen leven, je kritisch zelfbewustzijn wordt aangescherpt.

Ik ga heel graag met jou aan de slag om te komen tot wie je in essentie bent en om, vanuit de verbinding met alles in jou wat puur en authentiek is, krachtig en met zelfvertrouwen naar buiten te komen.

Ik ben adviserend, ondersteunend, motiverend, soms confronterend. Ik blijf zoeken naar de juiste manier om zaken te verwoorden, graag met een vleugje humor als het kan, maar steeds open en rechtuit.

De laatste jaren was ik onderweg en gaandeweg ontdekte ik dat ik nergens hoef te zijn, dat de weg interessanter is dan het doel. Onderweg zijn is boeiend. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, op wandel met onze hond, drink ik koffietjes op gezellige plekjes, omring me met vrienden, droom weg bij reisplannen en kijk ik uit naar weekendjes in de Ardennen.

Ik beloof jou mijn inzet, een open blik… 

Meer

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker en behaalde daarnaast mijn diploma in de lerarenopleiding. Ik behaalde mijn certificaat als oplossingsgerichte coach en volg diverse opleidingen, cursussen, lezingen en workshops om te blijven leren me te vervolmaken. Supervisie bij collega’s en overleg is voor mij ook een vorm van permanente professionele verrijking. 

Voor sommige organisaties werk ik als vaste freelancer (vorming, begeleiding, intervisie, coaching trajecten); zoals voor het Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang (VCOK) en de gevangenis van Beveren. Bij andere organisaties kom ik langs voor tijdelijke opdrachten. 

Naast mijn werk als zelfstandige in bijberoep werk ik deeltijds in vast dienstverband. Ik heb gewerkt bij Groep Intro (vormingswerk met diverse doelgroepen), als gezinsbegeleidster en begeleider van oudergroepen in een CKG, als maatschappelijk werker en teamcoach in een CLB en als consulent bij Stad Gent.


Oplossingsgericht coachen

Opvoedingsondersteuning