Ik ben een zoeker, soms een vinder, ik ben liefst geen vastpinner. Ik ben mama, natuurliefhebber hulpverlener, begeleider van groepen en coach.
Ik hou heel erg van mensen ont-moeten van verbinden met elkaar en met mezelf. Ik ben geboeid door de ander. Perfecte ingrediƫnten voor een coachings relatie.
Dankzij mijn jarenlange ervaring als social professional in de non profit sector is mijn mensenkennis aangescherpt en heb ik verschillende leerrijke contexten kunnen meemaken.
Het liefst neem ik geen blad voor de mond en blijf ik zoeken naar de juiste manier om zaken te verwoorden, een kunst waar ik eindeloos wens in te blijven leren. Graag met een vleugje humor als het kan.
Ik ben nieuwsgierig en leergierig en wil blijven groeien als persoon. Met jouw levenservaring, kennis, motivatie en engagement ga ik graag samen met jou op pad
De laatste jaren was ik onderweg en gaandeweg ontdekte ik dat ik nergens hoef te zijn, dat de weg interessanter is dan het doel. Onderweg zijn is boeiend en in mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur of stop ik bij de geitenboer, drink koffietjes op gezellige plekjes en koel mijn voeten in lieflijke riviertjes.


Oplossingsgericht coachen

Opvoedingsondersteuning