Aroma- en hydrolatenconsult

De consultfunctie kent twee vormen:

1.   Zuivere consultfunctie rond gebruik etherische oliën en hydrolaten: Dit bestaat voornamelijk uit een samen zoeken en de juiste plaats geven van (fysieke en psycho-emotionele) klachten of ongemakken, werken rond een reeds gestelde diagnose.
In deze zoektocht krijgen de aroma- en hydrolaten een pertinente plaats ter ondersteuning van je welzijn.

2.     Consultfunctie met een hulpverleningstraject, gespreid over een aantal (5-tal) gesprekken: Verwacht geen exclusief therapeutische benadering van knelpunten! De invalshoek is een mooi samenspel van het krachtgericht, oplossingsgericht werken binnen een handelingsgerichte aanpak (cfr.: HGD protocol Bosmans). Samen staan we stil bij de thema’s die je leven beheersen, krachten binnen je zelf of je context worden aangesproken, concrete wegen naar verandering worden gezocht en aangereikt. 

Ook in deze zoektocht krijgen de aroma- en hydrolaten uiteraard een voorname plaats ter ondersteuning van je welzijn.


Officiële verdeler van Oshadhi producten

Het Sanskriet woord "Oshadhi" betekent “helende planten” . De oude Vedische cultuur was al bekend met de wetenschap van aromatische planten en essentiële oliën. Wijze helers gaven het rijk van de geneeskrachtige planten de naam Oshadhi : “ drager van Licht “ en “schenker van levensenergie’

SCHETS

Het huidige aanbod van Oshadhi etherische oliën is het resultaat van het onvermoeibaar enthousiasme van dr.Malte Hozzel , een natuurkenner en leraar die een passie heeft voor medicinale planten. In de afgelopen 25 jaar heeft hij de hele wereld afgereisd op zoek naar de regio’s met de beste en meest zuivere etherische oliën.  In 1990 heeft hij  in Duitsland de firma Ayus opgericht en nu is Oshadhi vertegenwoordigd in volgende landen: Australië, België, Canada,China, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Griekenland, IJsland, Italië, Japan, Kroatië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Pakistan, Taiwan, USA en Zwitserland.

KWALITEIT

Oshadhi staat synoniem voor de hoogste graad van zuiverheid en de meest verfijnde geurkwaliteit, die aanwezig is in een rijke en uitgebreide verscheidenheid aan etherische oliën, hydrolaten en plantaardige oliën, geproduceerd in meer dan 50 verschillende landen. De Oshadhi staf heeft over de hele wereld een persoonlijk contact met de telers van biologische, geneeskrachtige planten. Hoge kwaliteit behalen, begint bij de producenten. Het kadert in de filosofie van Oshadhi om hen te kiezen op basis van zuiverheid en energetische waarde van hun product en niet op basis van de grootste opbrengst voor de laagste prijs.

Oshadhi wil zich toeleggen om systematisch bioteelt te promoten door  samen te werken met telers die bewust en ecologisch de grond bebouwen. Voortdurend labo onderzoek en kwaliteitscontroles garanderen dat hun etherische oliën 100% zuiver zijn. Testen die worden uitgevoerd zijn: optische rotatie-dichtheidsanalyse-refractie-gas chromatografie-massa spectrografie (indien nodig) Daarbij zijn we continu bezig met het verbeteren van de opslag-, behandelings- en verpakkingsprocessen.

Alle OSHADHI essentiële oliën worden gekwalificeerd op basis van hun teeltwijze,het deel van de plant wat gebruikt is, botanische naam, vervaldatum, chemische samenstelling, allergenen.

PRODUCTEN
Saffloer biedt een ruim aanbod in etherische oliën, zowel unitair als in synergie, hydrolaten, plantaardige oliën, natuurlijke cosmetica en parfums, roomsprays en toestellen allerlei.

Zie aanbod: Prijslijst 2018

Etherische oliën 2018 OSHADHI.pdf
Synergiëen 2018 OSHADHI.pdf
Hydrolaten 2018 OSHADHI.pdf
Draagoliën 2018 OSHADHI.pdf
Maceraten 2018 OSHADHI.pdf
Kamersprays 2018 OSHADHI.pdf
Bio Cosmetica op crème basis 2018 OSHADHI.pdf
Natuurlijke gelaatsverzorging 2018 OSHADHI.pdf
Natuurlijke lichaamsverzorging 2018 OSHADHI.pdf
Toestellen en toebehoren OSHADHI.pdf

Vorming / Training / Opleiding

Op maat wordt een theoretisch, praktisch en ervaringsgerichte vorming uitgewerkt!
Eigen aanbod wordt via facebook en andere sociale media aangekondigd. Prijs varieert naargelang tijdsduur en inhoud. 
Ook op vraag kunnen bepaalde thema's verder uitgediept worden. 


Tarieven

 Zuivere consultfunctie rond gebruik van etherische oliën en hydrolaten:

    CONSULT GESPREK                                                                                   30€ 
   (Duiding: Vermelde tarieven zijn onafhankelijk van de tijdsduur)

   Consultfunctie met een hulpverleningstraject:     

    INTAKEGESPREK                                                                                        50€

   CONSULT GESPREK                                                                                      35€ 
    (Duiding: Vermelde tarieven zijn onafhankelijk van de tijdsduur)

    Vorming, training en opleiding door Saffloer zelf georganiseerd: 

    DEELNAME AAN INFOAVOND IN GROEP, TIJDSDUUR TUSSEN 2 TOT 3 UUR                                                                    15€-30€